Kupli Academysta kuplivaksi digitaalisen markkinoinnin osaajaksi

Haluamme auttaa yrityksiä tekemään parempaa digitaalista markkinointia. Tämä päämäärä mielessä perustimme avuksesi Kupli Academyn.

Kupli Academyssa opit digitaalisen markkinoinnin itsenäiseksi tekijäksi ja kehität käytännön taitoja. Tarjoamme laadukkaiden koulutusten kautta yrityksille ja yrittäjille valmiudet toteuttaa markkinointiaan tuloksekkaasti itse. Jokainen Kupli Academyn digitaalisen markkinoinnin koulutus on rakennettu selkeäksi paketiksi käytännön esimerkkien kautta.

Academy tarjoaa selkeää ja laadukasta koulutusta digimarkkinoinnin mahdollisuuksista kiinnostuneille. Rakennamme kanssasi markkinoinnin tuntemustasi ja osaamistasi monipuolisin koulutuksin. Valitse tarjonnastamme sinua kiinnostava digitaalisen markkinoinnin koulutus tai tule käytännönläheiseen työpajaan. Valitsemalla useamman koulutuksen saat helposti kasattua kattavan paketin, jonka avulla opit hoitamaan itse eri digimarkkinointisi osa-alueet.

Tiiviissä ryhmässä vaihdetaan ideoita ja ajatuksia toimialojen kesken, ja saadaan uusia näkökulmia omaan tekemiseen.

Meillä et tarvitse aikaisempaa kokemusta tai termien tuntemusta, sillä opetamme asiat selkeästi ja askel kerrallaan. Jo perusasiat hallitseva voi kehittää Academyssa osaamistaan edelleen. Meillä koulutuksen ohjelmaa ei tarvitse noudattaa pilkuntarkasti – räätälöimme aina sisällön vastaamaan osallistujien toiveita ja osaamista.

Kaikki koulutuksemme ovat ammattilaisten vetämiä, ja järjestetään intensiivisissä pienryhmissä. Pienellä ryhmäkoolla haluamme taata koulutusten laadun ja osallistujien yksilöllisen huomioinnin. Tiiviissä ryhmässä vaihdetaan ideoita ja ajatuksia toimialojen kesken, ja saadaan uusia näkökulmia omaan tekemiseen.

Kevään 2019 koulutuksien aikataulu on nyt julki. Nähdään Kupli Academyssa!

Haluatko saada tiedon aina ensimmäisenä uusista koulutuksistamme?

[contact-form-7 id=”1493″ title=”Yhteydenottolomake 3″]