Loading...
Koulutus 20.2.2019: Yritysblogin hakukoneoptimointi ja laadukkaan tekstin tuottaminen2019-01-10T10:46:37+00:00

Kasvata Google-näkyvyyttäsi, luo lisäarvoa asiakkaille ja rakenna brändisi imagoa yritysblogin avulla. 

Blogin pitäminen on yksi parhaista keinoista hakukoneoptimoida sivustoasi ja tarjota samalla asiakkaille lisäarvoa kiinnostavilla sisällöillä. Hakukoneoptimoidun blogin pitämiseen liittyy kuitenkin tietyt lainalaisuudet, joihin tässä koulutuksessa pureudutaan. Koulutuksessa perehdytään myös blogiaiheiden suunnitteluun ja hyvän tekstin kirjoittamiseen. Koulutuksen jälkeen osaat kirjoittaa laadukasta, hakukoneoptimoitua sisältöä yrityksellesi ja voit aloittaa sivustosi Google-näkyvyyden parantamisen sekä blogitekstien hyödyntämisen myös some-kanavissasi.

Aika: Ke 20.2. klo 9–11.30
Paikka: Kuplin toimitilat, Pohjoisesplanadi 25-27, 00100 Helsinki
Hinta: 285 e + alv 24% (Hinta sisältää sähköisen materiaalin, kahvia, alkoholitonta kuplivaa ja kakkua.)
Huomaathan! Jos samasta yrityksestä tulee enemmän kuin yksi henkilö, jokainen lisäosallistuja saa hinnasta -20% alennusta.

Mitä hyötyä koulutuksesta on?

  • Opit hakukoneoptimoinnin lainalaisuudet ja etsimään sopivia hakusanoja Google Adsissa
  • Opit kirjoittamaan hakukoneoptimoituja tekstejä
  • Saat ideoita blogisisältöihin
  • Opit kirjoittamaan sisällöllisesti ja kielellisesti laadukasta tekstiä

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Koulutus on suunnattu yrityksen sisältöjen, näkyvyyden tai toiminnan kehittäjälle, olit sitten yrittäjä tai organisaation jäsen. Koulutus sopii kaikille toimialoille. Aikaisempaa kokemusta hakukoneoptimoinnista tai bloggaamisesta et tarvitse.

Koulutuksen ohjelma

Pyydämme sinua vastaamaan ennen koulutusta lyhyeen ennakkokyselyyn, jotta voimme rakentaa sisällön osallistujille mahdollisimman hyödylliseksi. Koulutukseen sisältyy kuitenkin aina seuraavat aiheet:

  • Hakukoneoptimoinnin perusteet
  • Hakusanojen keksiminen esimerkiksi Google Adsin avulla
  • Esimerkkiaiheita ja -suunnitelmia yritysblogille
  • Hyvän tekstin tuottaminen
  • Kielioppi ja muotoseikat

Koulutus on interaktiivinen, jossa on tilaa kysymyksille ja keskustelulle. Koulutuksen jälkeen vastaamme vielä mietteisiin ja vaihdamme ajatuksia.

Koulutus järjestetään 4–8 hengen pienryhmässä, jotta voimme varmistaa osaamisesi kehityksen ja koulutuksen laadun. Koulutuksen toteutumiseen vaaditaan vähintään 4 osallistujaa.

Ilmoittautuminen

Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat laskun, täytä alla oleva lomake.

Mari ja Suvi

Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Jos peruutat osallistumisesi myöhemmin, peritään hinnasta 50%. Koko hinta peritään, jos koulutus peruutetaan myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Voit myös halutessasi ilmoittaa toisen osallistujan tilallesi.