Loading...
Koulutus 13.2.2019: Google Ads -perusteet2019-01-11T13:16:47+00:00

Google Adsin perusteet hallitsemalla voit parantaa Google-näkyvyyttäsi merkittävästi. Oikeilla avainsanoilla lisäät verkkosivustosi liikennettä ja ohjaat asiakasta ostopolulla.

Google-mainonnan avulla asiakkaat löytävät yrityksesi sivuille juuri silloin, kun he tarvitsevat tuotteitasi tai palveluitasi. Koulutuksen jälkeen hallitset Google Adsin perusteet, joilla pääset jo pitkälle mainonnan käynnistämisessä ja ylläpitämisessä. Pystyt jatkossa toteuttamaan itse Google-mainontasi ja ohjaamaan asiakkaita haluamallesi sivulle. Adsin avulla voit ohjata markkinointiasi kohti tuloksellista huomista.

Google Ads koulutus 13.2.2019

Aika: Ke 13.2. klo 9–11.30
Paikka: Kuplin toimitilat, Pohjoisesplanadi 25-27, 00100 Helsinki
Hinta: 285 e + alv 24% (Hinta sisältää sähköisen materiaalin, kahvia, alkoholitonta kuplivaa ja kakkua.)
Huomaathan! Jos samasta yrityksestä tulee enemmän kuin yksi henkilö, jokainen lisäosallistuja saa hinnasta -20% alennusta.

Mitä hyötyä koulutuksesta on?

  • Google Adsin käyttäminen ja termit tulevat tutuiksi
  • Opit tekemään yrityksesi toimialalle avainsana-analyysin ja valitsemaan parhaat hakusanat
  • Opit tekemään erilaisia Ads-kampanjoita
  • Opit tulkitsemaan tuloksia ja optimoimaan kampanjoitasi
  • Koulutuksen jälkeen osaat käyttää tehokkaasti hyödyksi mainoslaajennuksia kampanjoissasi

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Google Ads -koulutus sopii kaikille, jotka kaipaavat lisää näkyvyyttä ja myyntiä toiminnalleen. Hyödyntämällä Google-markkinointia tehokkaasti voit tavoittaa kohderyhmäsi paremmin, lisätä asiakkaiden tietoisuutta ja verkkosivustosi liikennettä. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse, opetamme ohjelman käytön alusta asti.

Ohjelma

Pyydämme sinua vastaamaan ennen koulutusta lyhyeen ennakkokyselyyn, jotta voimme rakentaa sisällön osallistujille mahdollisimman hyödylliseksi. Koulutukseen sisältyy kuitenkin aina seuraavat aiheet:

  • Google Adsin käyttö ja termit
  • Avainsana-analyysin tekeminen
  • Kampanjoiden suunnittelu ja toteutus
  • Tulosten tulkitseminen

Koulutus on interaktiivinen, jossa on tilaa kysymyksille ja keskustelulle. Koulutuksen jälkeen vastaamme vielä mietteisiin ja vaihdamme ajatuksia.

Koulutus järjestetään 4–8 hengen pienryhmässä, jotta voimme varmistaa osaamisesi kehityksen ja koulutuksen laadun. Koulutuksen toteutumiseen vaaditaan vähintään 4 osallistujaa.

Ilmoittautuminen

Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat laskun, täytäthän alla olevan lomakkeen.

Mari ja Suvi

Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Jos peruutat osallistumisesi myöhemmin, peritään hinnasta 50%. Koko hinta peritään, jos koulutus peruutetaan myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Voit myös halutessasi ilmoittaa toisen osallistujan tilallesi.