Loading...
Koulutus 6.2.2019: Facebook- ja Instagram-mainonnan kehittäminen2019-01-10T10:49:02+00:00

Opi mainostamaan tehokkaammin: tässä koulutuksessa saat perusteellisen perehdytyksen Facebookissa ja Instagramissa mainostamiseen ja vauhditat markkinointiasi.

Facebook ja Instagram ovat sosiaalisen median suurimmat alustat, ja monelle yritykselle kannattavimmat. Näitä kanavia käytetään päivittäin ja niiden kautta on mahdollista tavoittaa valtavasti ihmisiä myös kansainvälisesti. Facebook- ja Instagram mainonta on edullista ja tuloksia syntyy pienemmälläkin panostuksella. Koulutuksessa syvennyt alustojen mainosmuotoihin, opit kohdentamaan mainoksia ja saat hyödyllisiä käytännön vinkkejä.

Facebook- ja Instagram-mainonnan kehittäminen

Aika: Ke 6.2. klo 9–11.30
Paikka: Kuplin toimitilat, Pohjoisesplanadi 25-27, 00100 Helsinki
Hinta: 285 e + alv 24% (Hinta sisältää sähköisen materiaalin, kahvia, alkoholitonta kuplivaa ja kakkua.)
Huomaathan! Jos samasta yrityksestä tulee enemmän kuin yksi henkilö, jokainen lisäosallistuja saa hinnasta -20% alennusta.

Mitä hyötyä koulutuksesta on?

  • Ymmärrät Facebookin ja Instagramin merkityksen markkinoinnin näkökulmasta
  • Alustojen eri mainosmuodot tulevat tutuiksi ja opit tekemään mainoksia molempiin Facebookin Business Managerin mainostenhallinnan kautta
  • Opit kohdentamaan mainoksesi, tekemään A/B-testin ja tulkitsemaan tuloksia
  • Ymmärrät, mikä on Facebook-pikseli, ja miten sitä voidaan hyödyntää markkinoinnin kohdentamisessa
  • Koulutuksen jälkeen rakennat itsenäisesti erilaisia mainoskampanjoita ja lisäät näin yrityksesi näkyvyyttä ja myyntiä

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Sinulle, joka olet kiinnostunut kehittämään markkinointiasi Facebookissa ja Instagramissa. Olet saattanut jo kokeilla mainostamista, mutta se ei ole tarvittavaa koulutukseen osallistuaksesi. Sinulla on kuitenkin olemassa yritys- ja mainostili. Jos tilit vielä puuttuvat, osallistuthan ensin yrityskäytön aloittamisen työpajaamme.

Ohjelma

Pyydämme sinua vastaamaan ennen koulutusta lyhyeen ennakkokyselyyn, jotta voimme rakentaa sisällön osallistujille mahdollisimman hyödylliseksi. Koulutukseen sisältyy kuitenkin aina seuraavat aiheet:

  • Facebook ja Instagram markkinoinnin kanavina
  • Erilaisten mainosten luonti vaihe vaiheelta
  • Mainosten testaaminen
  • Analytiikan ja tulosten seuraaminen

Koulutus on interaktiivinen, jossa on tilaa kysymyksille ja keskustelulle. Koulutuksen jälkeen vastaamme vielä mietteisiin ja vaihdamme ajatuksia.

Koulutus järjestetään 4–8 hengen pienryhmässä, jotta voimme varmistaa osaamisesi kehityksen ja koulutuksen laadun. Koulutuksen toteutumiseen vaaditaan vähintään 4 osallistujaa.

Ilmoittautuminen

Kurssi laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Jos haluat laskun, täytäthän alla olevan lomakkeen.

Mari ja Suvi

Peruutusehdot

Peruutus on tehtävä 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Jos peruutat osallistumisesi myöhemmin, peritään hinnasta 50%. Koko hinta peritään, jos koulutus peruutetaan myöhemmin kuin 3 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Voit myös halutessasi ilmoittaa toisen osallistujan tilallesi.